MY KTEO

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Δημάς: Αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, άμεσα


Με το πέρας της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ» ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ενημερώνει τους Δημότες. Ήταν ένα έντονο φαινόμενο το οποίο έπληξε το σύνολο του Δήμου, με αρκετά μεγάλη ένταση για δύο

(2) ημέρες.

Αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, άμεσα από το ένα άκρο (Μετόχι) έως το άλλο (Ζάρακες- Τραχήλι).

Η παρουσία του Δήμου καθώς και της Περιφέρειας ήταν έντονη ,με μηχανήματα και προσωπικό καθ' όλη την διάρκεια του φαινομένου, επί 24ώρου βάσεως.

Σε όλα τα σημεία από τις πόλεις έως τους μικρούς Οικισμούς ,υπήρξε παρουσία και άμεση ανταπόκριση, με αποτέλεσμα οι Δημότες να μην αντιμετωπίσουν καμιά δυσκολία.

Οι δρόμοι έμειναν προσπελάσιμοι αδιάλειπτα είτε με αποχιονισμούς, είτε με ρίψη αλατιού ,με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Μετά από αίτημα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Περιοχής Αλιβερίου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια ,συνδράμαμε με μηχανήματα για την αποκατάσταση βλάβης Ηλεκτρικού ρεύματος και η οποία ταλαιπώρησε για μία (1) ημέρα τρία (3) χωριά του Δήμου μας.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου για την συνεργασία μας, το προσωπικό του Δήμου (χειριστές και άλλοι ) για την συνδρομή τους, τους ιδιώτες με τους οποίους υπήρξε άμεση και άψογη συνεργασία και τέλος την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Αντιπεριφέρεια Εύβοιας για την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή τους.

Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Κωνσταντίνος Δημάς