MY KTEO

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί ένας άντρας παίρνει την απόφαση να χωρίσει


Μπορεί οι γυναίκες να ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν εμάς στο χωρισμό, αλλά  δύσκολα αντιλαμβανόμαστε ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που ένας άντρας παίρνει την απόφαση να χωρίσει.

Τι γίνεται όταν ένας άντρας αποφασίζει να χωρίσει και δεν μπορεί κανείς να του αλλάξει την γνώμη; Ποιος είναι ο κυριότερος λόγος που παίρνει αυτήν την απόφαση;

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι άντρες σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά από τις γυναίκες και αυτό φαίνεται παντού!

1. Προβλήματα στο σεξ

Μερικές φορές, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Δυο άνθρωποι είναι μαζί, γελάνε μαζί, κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια στις διαφημίσεις μαζί και στη συνέχεια πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και συνειδητοποιούν πώς δεν υπάρχει καθόλου χημεία.

Μπορεί λοιπόν όλα τα άλλα να είναι τέλεια αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα στο σεξ, ο άντρας είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση του χωρισμού.

2. Θέλει να κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες

Μπορεί λοιπόν ένας άντρας να έχει την τέλεια γυναίκα δίπλα του κι όμως να θέλει να βιώσει την συγκίνηση που θα του προσφέρει ένα τυχαίο κορίτσι που θα γνωρίσει στο μπαρ, στο κλαμπ, στο γραφείο, στην καφετέρια, στην βιβλιοθήκη.

Αυτό το είδος του χωρισμού συνοδεύεται από τα περισσότερα δάκρυα (από την πλευρά των γυναικών, ασφαλώς) συνειδητοποιώντας ότι έχουν κάνει ένα τρομερό λάθος.

3. Δεν σας συμπαθούν οι φίλοι του

Οι άντρες σπάνια «εγκρίνουν» τις κοπέλες των φίλων τους και όσο κι αν δεν το παραδέχονται μιλάνε πολύ για τις σχέσεις τους, αναλύουν και κριτικάρουν και μάλιστα περισσότερο από ότι οι γυναίκες.

Τώρα αν εκείνος λαμβάνει σοβαρά υπόψη του όσα του λένε οι φίλοι του και δρομολογεί με βάση αυτά τη ζωή του, το πιθανότερο είναι να γεράσουν όλοι μαζί παρέα!

4. Δεν μπορεί να αντέξει την απόσταση

Αυτή είναι και η πιο θλιβερή αιτία των χωρισμών και συνήθως συμβαίνει εξαιτίας εκείνης της πολύ καλής δουλειάς που πήρε στο Λονδίνο κι εσείς δεν μπορείτε να τον ακολουθήσετε. Μπορεί λοιπόν πραγματικά να σας αγαπά αλλά η λογική του να τον οδηγεί σε αυτή τη ρεαλιστική απόφαση.


govastileto.gr