MY KTEO

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Κατερίνα Λιόλιου: Βόλτα στη Γλυφάδα με τη φίλη της, Έλενα Κώνστα


Η Κατερίνα Λιόλιου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην ελληνική showbiz το τελευταίο διάστημα λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον κατά 40 χρόνια μεγαλύτερό της Πέτρο Κωστόπουλο, μία σχέση που όπως φαίνεται δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καθώς όπως έχουν τοποθετηθεί δημόσια και οι δύο πρωταγωνιστές είναι μόνο καλοί φίλοι!

Πριν λίγες ώρες ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την γνωστή τραγουδίστρια σε χαλαρές στιγμές στη Γλυφάδα. Η Κατερίνα Λιόλιου απήλαυσε την βόλτα της παρέα με την καλή της φίλη και παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα.

Η Κατερίνα Λιόλιου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, επιλέγοντας ένα stylish outfit. Συγκεκριμένα συνδύασε το μαύρο της πλεκτό με κόκκινη μίνι φούστα και μαύρες combat boots που αποτελούν την τελευταία λέξης της μόδας αυτή τη σεζόν στα παπούτσια. Από την άλλη η φίλη της, επέλεξε ένα casual look με τζιν, αθλητικά και puffer jacket.

Και οι δύο γυναίκες κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των περαστικών με την ομορφιά τους και τα καλλίγραμμα σώματά τους.





govastileto.gr