MY KTEO

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Κουλοχέρης: Ζητώ από την δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά, να είναι σε εγρήγορση, με υπεύθυνη στάση και σχέδιο

 


Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά στη συνεχή διασπορά με καθημερινά νέα κρούσματα κορονοϊού σε πολλά χωριά στον δήμο μας, θέλω να δηλώσω προσωπικά την συμπαράστασή μου και τις θερμότερες ευχές μου, για την όσο το δυνατόν καλύτερη και ήπια ανάρρωση σε όλους τους δημότες μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για την υγεία τους.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς και οφείλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους αυτούς την συμπαράσταση μας και όχι να προσπαθούμε να τους στιγματίσουμε .
Επιβάλλεται όλοι λοιπόν να δούμε σε ότι μας αφορά, τι έφταιξε και φτάσαμε ένα βήμα πριν το lockdown στον Δήμο μας.
Να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την υγεία των δημοτών και των επιχειρήσεων της περιοχής και πως θα επιστρέψουμε γρηγορότερα στην κανονική καθημερινή ζωή μας.
Ζητώ άμεσα να σταματήσει αυτή η επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία από μερικά παπαγαλάκια, που το πρωί μας παρουσιάζουν τον Δήμαρχο ήρωα που με προσωπικές ενέργειες σταμάτησε το lockdown στον δήμο και το απόγευμα ήρωα που με δική του πρωτοβουλία ζήτησε ο ίδιος να μπει σε lockdown περιοχή του Δήμου.
Επίσης δεν μπορώ να δικαιολογήσω την στάση του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής με την προσπάθεια υποβάθμισης και απόκρυψης του προβλήματος πάρα τα πολλά κρούσματα και τον κίνδυνο η κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη.
Διαφωνώ με την επικοινωνιακη διαχείριση του Κου Ψαθά που καθημερινά σε ρόλο δημοσιογράφου με συνεχόμενες ανακοινώσεις μας ενημερώνει για την πορεία των κρουσμάτων και φωτογραφιζόμενος στα σημεία όπου γίνονται τα Rapid Test, θέλοντας να δείξει πόσο ενδιαφέρεται και αγωνιά για την κατάσταση στον δήμο, όταν δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαθέσει όλα τα χρήματα που έχει πάρει από το υπουργείο για τις ανάγκες που προκύπτουν από τον COVID-19.
Ένα ποσό άνω των 200.000€ τόσο σημαντικό που είναι για την θωράκιση του Δήμου μας.
Ζητώ από την δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά, να είναι σε εγρήγορση, με υπεύθυνη στάση και σχέδιο για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά και κάνω έκκληση σε όλους τους δημότες να είναι προσεκτικοί, υπεύθυνοι και να τηρούν όλα τα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί για να μπορέσουμε όλοι μαζί να επιστρέψουμε γρηγορότερα και με ασφάλεια στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.
Τηρούμε τα μέτρα προστασίας!!
Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας!!
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ
Κουλοχέρης Ανδρέας