MY KTEO

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ο Λιάσκος στο …«Χαμόγελο του Παιδιού»


«Επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια» για το 1821 δώρισε ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος σε παιδιά που μεγαλώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Λιάσκος, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, εξήρε το διαχρονικό, αξιέπαινο και αξιόλογο έργο του Οργανισμού αυτού στην ελληνική κοινωνία.
Ταυτόχρονα, ο κ. Λιάσκος παρουσίασε περιεκτικά το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας παράλληλα πως θα ήταν μεγάλη του χαρά, όταν εκλείψει η πανδημία, να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους του για ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο.
Από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες του για την ευγενική αυτή χειρονομία, παρουσίασε συνοπτικά τις επικείμενες δράσεις του Οργανισμού του οποίου προΐσταται και κατέληξε χαρακτηρίζοντας το Πολεμικό Μουσείο ως «προμετωπίδα» των εκδηλώσεων και δράσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.
Τα Εκπαιδευτικά Επιτραπέζια Παιχνίδια για το 1821 -υπό την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου- εντάσσονται στο πλαίσιο της σύμπραξης και συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Μουσείου και της Ελληνικής Εταιρείας «Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Δεσσύλας».
Κατά την επίσκεψη, διενεμήθηκαν και αναψυκτικά-χορηγία της βιομηχανίας «ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΕΒΕ».