MY KTEO

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τζένη Θεωνά: Έπρεπε... να χιονίσει για να την δούμε με τον άντρα της!


O Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά είναι ένα από τα ζευγάρια της σόουμπιζ που θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. 

Ο απλός κόσμος γνωρίζει τα απολύτως απαραίτητα για εκείνους αφού προτιμούν και οι δύο, ως καλλιτέχνες, να μιλούν μέσα από τις τέχνες που υπηρετούν, εκείνη την υποκριτική και εκείνος το τραγούδι.

Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την απόκτηση του γιου τους τον Απρίλιο του 2019 δείχνουν να έχουν γίνει λίγο πιο εξωστρεφείς, δημοσιεύοντας πλέον συχνότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Τελευταία φορά κοινή τους φωτογραφία είχαμε δει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σήμερα όμως η Τζένη Θεωνά έκανε την έκπληξη και ανέβασε μια τρυφερή και οικογενειακή φωτογραφία από τα χιόνια!

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά βγήκαν κι εκείνοι με την σειρά τους στους χιονισμένους δρόμους για να παίξουν με τον γιο τους στο χιόνι. Την στιγμή αυτή απαθανάτισε η ηθοποιός και την μοιράστηκε στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους!

 Gossip-tv.gr