MY KTEO

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων: Περιμένει απαντήσεις η Γκόγκου, κινητοποίηση στη Γέφυρα προτείνει η Πύθουλα για χαμένη μάχη έκανε λόγο ο Κουλοχέρης


Η Διυπουργική απόφαση που εγκρίνει την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κεντρική και Νότια Εύβοια συζητείται αυτήν την ώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων.

Απαντήσεις

Μετά το Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά το λόγο έλαβε η Τζοβάννα Γκόγκου πήρε το λόγο στη συνέχεια και όπως είπε «άκουσα το Δήμαρχο να λέει ότι θα πολεμήσουμε… Εγώ έχω μία έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής που λεει ότι η εταιρεία έχει πάρει την έγκριση για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Η πρόεθση της εταιρείας ήταν να αδειοδοτηθούν γρήγορα. Εμείς αυτό δεν το εμποδίσαμε. Ρωτώ τι ενέργειες έγιναν από τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο από την ημέρα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι και την απόφαση έγκρισης της τοποθέτησης ανεμογεννητριών. Τα θεωρώ κοροϊδία. Περιμένω να μάθω τι ενέργειες κάνατε κι εσείς και ο περιφερειάρχης.

Κουλοχέρης: Χάσαμε μία σημαντική μάχη

Χάσαμε μία μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο, είπε ο Ανδρέας Κουλοχέρης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων το οποίο συνεδριάζει αυτήν την ώρα: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, γιατί ξέχωρα από την αντιπολίτευση, και ξέχωρα από τις ενέργειες,  σήμερα μιλάμε με άλλα φδεδομένα. Πλέον τρέχουμε για να μην ξεκινήσουν οι εργασίες. Έχουμε χάσει μια μεγάλη μάχη, όχι τον πόλεμο, αλλά μία μεγάλη μάχη τη χάσαμε. Τι ήταν αυτό που δεν κάναμε εμείς. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς σαν αντιπολίτευση; Να κάνουμε συναντήσεις με τα Υπουργεία; Όχι. Ο πρώτος που θα έπρεπε να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία ήσουν εσύ. Εσύ έπρεπε να ασκήσεις πίεση. Τις τελευταίες δύο μέρες φαίνεται πως κάτι ξύπνησε. Σε αυτή τη μάχη θα πρέπει να τους έχουμε όλους μαζί. Και τώρα χρειάζονται πράξεις. Άλλωστε από τις πράξεις θα κριθούμε», είπε ο κ. Κουλοχέρης.   

Κινητοποίηση στη Γέφυρα της Χαλκίδας

Κατάργηση των νόμων που τους δίνει το δικαίωμα να αδειοτοτούνται είπε η Γεωργία Πύθουλα στη συνεδρίαση του Δημοιτκού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων και πρότεινε κινητοποίηση στη Γέφυρα της Χαλκίδας.