MY KTEO

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Εντατικοί καθαρισμοί στις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων



Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας από τον Δήμο στο κέντρο και στις γειτονιές της Χαλκίδας, προκειμένου να είναι η πόλη όσο το δυνατόν πιο καθαρή. Με συντονισμένες επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας πλένουν πεζοδρόμια, δρόμους, πάρκα, πλατείες, απολυμαίνουν κάδους  και προχωρούν σε παρεμβάσεις και στις 5 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Η Δήμαρχος Έλενα Βάκα , τόνισε σε δήλωση της:

«Η προσπάθειά μας για έναν πιο καθαρό δήμο Χαλκιδέων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ειδικά αυτή την περίοδο, που εξαιτίας της  πανδημίας  του κορωνοϊού, οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, εντατικοποιούμε τις επιχειρήσεις καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους στο κέντρο και στις γειτονιές, σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα. Θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τις στοχευμένες δράσεις προκειμένου να βελτιώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών».

Ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας Γιώργος Πάνος, σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού κοινόχρηστων χώρων και πλατειών. Πρόκειται για στοχευμένες δράσεις, καθώς κάθε γειτονιά έχει διαφορετικές ανάγκες. Με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα η πόλη μας είναι πιο καθαρή