MY KTEO

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Χατζηγιαννάκης: Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά του και ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε πανέτοιμος για να κλείσει η εθνική με λίγο χιόνι


 Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας από τις 5.30 το πρωί χωρις καν να σταλεί μήνυμα από το 112. Οι συσκέψεις και οι επικοινωνιακές φανφάρες «έπιασαν τόπο» με αποτέλεσμα να κλείσει ο κεντρικός οδικός άξονας που ενώνει ολόκληρη τη χώρα. Ενώ είχαμε επιστήσει την προσοχή στην κυβέρνηση και όλος ο κόσμος ήξερε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα είναι παρόντα σε όλη τη Στερεά Ελλάδα μέχρι και το κέντρο της Αθήνας, ο Υπουργός αποφάσισε ότι «δεν έγινε και κάτι αν κλείσει ο δρόμος για ορισμένες ώρες», δηλαδή δεν έγινε και κάτι να κοπεί η Ελλάδα στα δύο για την επιτελική κυβέρνηση.

Εκτός από αυτό και τον εγκλωβισμό οδηγών πολλές περιοχές στην Εύβοια έχουν μείνει εδώ και πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.
Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά του και ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε πανέτοιμος για να κλείσει η εθνική με λίγο χιόνι.
Δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν μπορούν να κινητοποιήσουν τα ΜΑΤ να δώσουν λύσεις στην ανικανότητά τους, χτυπώντας το χιόνι.