MY KTEO

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Αλιβέρι: Με επιτυχία στέφθηκε η αιμοδοσία του Τμήματος Αλληλεγγύης της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ



Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΔΕΗ στο Αλιβέρι η εθελοντική αιμοδοσία από το Τμήμα Αλληλεγγύης της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).  Οι εργαζόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατανοώντας τις ανάγκες για αίμα προσήλθαν στον χώρο όπου γινόταν η αιμοδοσία και χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσαν το αίμα τους προσφορά στον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό το οι διοργανωτές θέλησαν να ευχαριστήσουν με ανακοίνωσή τους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή δράση.









Συγκεκριμένα η ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει:

Το Τμήμα Αλληλεγγύης της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΑΗΣ Αλιβερίου, αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει τους συναδέλφους εργαζόμενους για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους σ ’αυτή τη τόσο σημαντική, όσο και δύσκολη για την χρονική στιγμή που διενεργείται προσπάθεια.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση της μονάδας παραγωγής Αλιβερίου, τον Διευθυντή κο Κωτρογιάννη Δημήτριο και το επιτελείο του, καθώς σε αγαστή συνεργασία με την ΤΔΕ Αλιβερίου υποστήριξαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή της αιμοδοσίας που υλοποιήθηκε στους χώρους ευθύνης τους.

Ευχαριστούμε τέλος τα Τοπικά Μέσα Ενημερώσεις, που συνέβαλαν και αυτά στην κινητοποίηση του κοινού των εργαζομένων της περιοχής..

Ο Πρόεδρος   Λυμπέρης Πελοπίδας

Ο Γεν. Γραμματέας    Δρόσος Κωνσταντίνος