MY KTEO

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Σωματείου «Ο Ξένιος Ζευς» για τη σημερινή δράση


Συνάδελφοι,

Η δηλωμένη συμμετοχή του κλάδου από όλο το φάσμα της Εστίασης του Νομού μας, και ειδικότερα

της περιοχής της Χαλκίδας στη Δράση ‘’ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ’’  την Τετάρτη 10/2/21 είναι  άνευ προηγουμένου, και όχι μόνο στον τόπο μας!

Αυτό μας κάνει να αναλογισθούμε τις μεγάλες ευθύνες μας σαν ΔΣ του Σωματείου μας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, και να λειτουργήσουμε υπεύθυνα περιφρουρώντας   τη Δράση που γίνεται εν μέσω της πρωτόγνωρης αυτής  υγειονομικής κρίσης.

Σας καλούμε να τηρήσουμε όλοι μαζί τα υγειονομικά μέτρα, έχοντας  αποστάσεις, φορώντας τη μάσκα μας και σαν επαγγελματίες που σεβόμαστε το κοινό μας να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα τους κατοίκους της πόλης που είναι όλοι φίλοι και πελάτες μας.

Το ΔΣ του σωματείου εφιστά την προσοχή στα μέλη μας, ότι η παραμονή τους στο χώρο δεν επιτρέπεται και καθώς θα παραδίδουν τα κλειδιά θα αποχωρούν για να αποφύγουμε τον συνωστισμό-συγχρωτισμό. 

Καλείστε να έχετε όλοι από ένα κλειδί (που δεν χρειάζεσθε)! Φακέλους και την δήλωση που θα υπογράφεται θα τα χορηγεί το σωματείο δίνοντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Αντιλαμβανόμαστε την θέληση για ένα βροντερό παρόν αλλά μη ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε εν μέσω υγειονομικής κρίσης.  Αποφύγετε τις επαφές και κάθε είδους ενέργειες που θα εκθέσουν το Σωματείο μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ