MY KTEO

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Επιτρέπεται να πέσεις... επιβάλλεται να σηκωθείς!


Αν η απαιτητική σου καθημερινότητα σε ρίχνει στο κρεβάτι νωρίς, σίγουρα θα αναρωτιέσαι πως να σηκωθείς ξανά για να σκοράρεις, έστω και στην παράταση.

Η επίδοση των αντρών στο κρεβάτι και η σεξουαλική τους διέγερση βρίσκεται ψηλά στη λίστα των συζητήσεων τόσο μεταξύ αντρών όσο και γυναικών. Ωστόσο, όταν “πέφτει” στο τραπέζι το θέμα της αντρικής στύσης, αρκετοί από εμάς δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά και προτιμούμε να κλείσουμε εισιτήρια για ένα ρομαντικό weekend για δυο, στο εξωτικό Πεΐ ντε λα Λουάρ μακριά από το στρες της επίδοσης και τα λοιπά άγχη. Έτσι θεωρούμε πως έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο πως η σύντροφος μας θα ικανοποιηθεί -επιτέλους- από τη διάρκεια της… πτήσης! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σίγουρα έχει τύχει σε όλους μας να “πέσουμε” στο πεδίο της μάχης με τα στατιστικά στοιχεία να επιβεβαιώνουν  αυτή τη “σκληρή” πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα οι μελέτες έχουν αποκαλύψει πως -τουλάχιστον- ένας στους τέσσερις άνδρες κάτω των 40 είχε κάποια στιγμή στη ζωή του εμπειρία στυτικής δυσλειτουργίας. Η δυσκολία στύσης οφείλεται σε πληθώρα παραγόντων όπως το άγχος, η κατάθλιψη, το κάπνισμα και κυρίως τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει το μαγικό εκείνο φίλτρο όπου θα κάνει τη σεξουαλική σου ζωή να σταματήσει να “παραπαίει” και ονομάζεται “Netra“. Το χάπι Netra αποτελεί κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής που δεν χρειάζεται συνταγή και περιέχει -μόνο- ασφαλή φυτικά συστατικά. Το Netra βρίσκεται σε μικρή συσκευασία, αλλά πίστεψέ το… οι δυνατότητες του υπερτερούν του μεγέθους του! Βοηθάει αποδεδειγμένα στην βελτίωση του ερωτικού μας βίου, και στην αύξηση της λίμπιντο. 

Με ποιον τρόπο;
Μία είναι η ουσία.. και λέγεται L-Arginine. Η αργινίνη που περιέχεται στο φυτικό χάπι Netra δρα ευνοϊκά στην κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην καλυτέρευση της στύσης, δίνει ενέργεια και βελτιώνει τη μνήμη. Ένα μόνο χάπι Νetra αρκεί για να ανεβάσεις την λίμπιντο σου “στα ύψη” ενώ μπορεί να διαρκέσει πάνω από 30 ώρες!

Επιτρέπεται λοιπόν να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς! Το μόνο που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις είναι να διαλέξεις ένα από τα πακέτα προσφορών της Netra που θα βρεις διαθέσιμα σε συσκευασίες των 5, 10, 20 αλλά και 50 τεμαχίων! 

Πολλοί είναι τελικά οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας παρόρμηση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός όπως και οι ανάγκες του. Η σωστή χημεία, η προσωπικότητα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας καθώς και το χάπι Netra, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για μια ισχυρότερη και σεξουαλική διέγερση που…διαρκεί!


www.newsbeast.gr