MY KTEO

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗ.ΣΕΛ.ΑΝ: Συνεχίζεται η εγκληματική αντιμετώπιση του προβλήματος των κρουσμάτων στο εργοστάσιο τροφών στην Αρτάκη


Ανακοίνωση

Συνεχίζει την εγκληματική αντιμετώπιση του προβλήματος των κρουσμάτων στο εργοστάσιο τροφών

στην Αρτάκη ο όμιλος AVRAMAR. Ήδη έχουν εντοπιστεί θετικοί το 15% των εργαζομένων, αλλά η μονάδα δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό. Έτσι αυτή τη στιγμή συνεχίζει να λειτουργεί, με πιθανούς θετικούς εργαζόμενους, ανάμεσα στους υπόλοιπους. Τα τεστ που έγιναν δεν αποτελούν ασφάλεια αφού λίγο πριν πραγματοποιηθούν υπήρχαν θετικοί εργαζόμενοι στο χώρο. Επιπλέον μετά την λήψη των δειγμάτων και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, την επόμενη μέρα, οι εργαζόμενοι δούλεψαν κανονικά!

Το σωματείο μας κάνει συνεχώς παρεμβάσεις τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και σε υπηρεσίες. Όμως φαίνεται πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους. Η περιοχή μας είναι σε σκληρό lock down, με τα μαγαζιά σε απελπισία και τον κόσμο στα σπίτια του, αλλά οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν ασύδοτα να βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να ληφθούν μέτρα. Να σταματήσει η λειτουργία της μονάδας μέχρι τα επαναληπτικά τεστ,χωρις καμία μείωση αποδοχών. Να ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε όλες τις μονάδες. Εδώ και τώρα παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού.