MY KTEO

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Βάνα Μπάρμπα: «Υιοθέτησε» δυο αγόρια από το Πακιστάν


H Βάνα Μπάρμπα με δικαστική απόφαση, ορίστηκε επίτροπος δυο ανήλικων αγοριών από το Πακιστάν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret η ηθοποιός ορίστηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας επίτροπος δύο ανηλίκων αγοριών, ηλικία 16 και 14 ετών, πακιστανικής καταγωγής, που έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων και βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή.

Ο Ναζίρ Αμπάς που είναι το μεγαλύτερο από τα δυο αδέλφια, ζει στο Πακιστάν από ενός έτους και μεγαλώνει με τους συγγενείς του πατέρα του. Ο μικρότερος, Φαζάλ Αμπάς, από το 2011, όταν πέθανε η μητέρα του, ζούσε στην Αττική με τον Πακιστανό πατέρα του και τη Φιλιππινέζα σύντροφο του.

Η Βάνα Μπάρμπα γνωστή για την ευαισθησία της είχε έρθει κοντά κυρίως με τον πεντάχρονο τότε Φαζάλ και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ζεστή σχέση. Η ηθοποιός του είχε συμπαρασταθεί μετά τα όσα είχαν συμβεί. Τότε που έχασε τη μητέρα του που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του!

Το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας των παιδιών τον Πακιστανό, ο οποίος πρωτόδικα είχε αθωωθεί. Τη διαδικασία εναντίον του είχε κινήσει ο θείος της μητέρας, ο οποίος διαχειριζόταν και την περιουσία τους.

Όταν ο Πακιστανός πατέρας του, πριν από δύο χρόνια, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της μητέρας και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή ισοβίων, η ηθοποιός αγκάλιασε με ζεστασιά το παιδί, παίρνοντας το ακόμη και στο σπίτι της. Πρόσφατα, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, έπειτα από αίτηση της εισαγγελέως Ανηλίκων, «με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», διόρισε επίτροπο του τη Βάνα Μπάρμπα.


 Protothema.gr