MY KTEO

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός: Καλεσμένοι ανέβηκαν στα κεραμίδια για να γλιτώσουν το πρόστιμο!


Ξινά… βγήκαν τα γενέθλια την Κυριακή σε εορτάζοντα ο οποίος αψήφησε τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του. Μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία προφανώς από γείτονα, ο εορτάζων πήρε… δώρο πρόστιμο 3.000 ευρώ και πέρασε τη βραδιά των γενεθλίων του στο αυτόφωρο.

Στο σπίτι του εορτάζοντα υπήρχε… κινητικότητα από καλεσμένους που έσπευσαν από κοντά να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.

Ο οικοδεσπότης φέρεται να είχε καλέσει επτά άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού του κύκλου για να σβήσει κεράκια γενεθλίων. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάρτι στήθηκε σε ανοιχτό χώρο, στην αυλή, στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας.

 

Η κινητικότητα αυτή δεν διέφυγε της προσοχής γειτόνων που έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και της Ομάδας ΔΙΑΣ και διαπίστωσαν… συνωστισμό.

Μόλις οι καλεσμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομίας και τον κίνδυνο να τους επιβληθεί πρόστιμο επιχείρησαν να διαφύγουν. Κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν σκαρφαλώνοτας στα κεραμίδια της σκεπής.

 

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε και τα γενέθλιά του και του επέβαλλαν διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στους καλεσμένους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στον καθένα.