MY KTEO

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δημητρόπουλος: Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε εγρήγορση


Λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή του Δήμου μας και η οποία θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συστήνουμε στους δημότες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μετακινούνται μόνο εφόσον υπάρχει ανάγκη για λόγους υγείας και εργασίας .

 Συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και μέχρι τώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

 Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στη Σέτα και στο δημοτικό φωτισμό. Έχει ενημερωθεί η ΔΕΗ και συνεργεία της θα προσπαθήσουν να τις αποκαταστήσουν.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προμηθεύεστε αλάτι από τις εγκαταστάσεις του Δήμου, όπου έχει αποθηκευτεί, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες(7:00 έως 13:00) στο τηλ.: 22290 62832 , διαφορετικά στα τηλ.:6975422734,κ. Μπασινάς, για τη Δ.Κ Ερέτριας και 6975422672, κ. Σμπιλίρης, για τη Δ.Ε Αμαρυνθίων.

Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε εγρήγορση και αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της θεομηνίας αποτελεσματικά και επιπλέον μεριμνούν για τη μεταφορά των ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα.

Συστήνουμε για μια ακόμη φορά στους δημότες μας μεγάλη προσοχή. Πάνω απ’όλα η ανθρώπινη ζωή. Παραμένουμε σπίτι μας. Χιονιάς είναι θα περάσει.

 Ο Δήμαρχος

 Ιωάννης Δημητρόπουλος