MY KTEO

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αυστηρά μέτρα προστασίας της εταιρίας εμφιαλωμένου νερού Δίρφυς ΑΕ για τη θωράκιση της υγείας των εργαζομένων της


Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής της ευθύνης, μεριμνώντας πρωτίστως για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, διενεργεί στις εγκαταστάσεις της σε συνεργασία με τοπικό μικροβιολογικό εργαστήριο rapid test, για το σύνολο του προσωπικού, σε εβδομαδιαία βάση, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πρώτη στιγμή που η χώρα ήρθε αντιμέτωπη με την πανδημία του Covid-19, η εταιρία εφαρμόζει αδιάλειπτα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού (χρήση μάσκας από τους εργαζομένους σε όλους τους χώρους της εταιρείας, τηλεργασία, πρόβλεψη εργασίας σε διαφορετικούς χώρους ανά εργαζόμενο, απολυμάνσεις, απαγόρευση επισκεπτών,  θερμομέτρηση στην είσοδο κα).

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.