MY KTEO

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ζητάνε επισκευή του δρόμου- Γιώργος Ψαθάς στο Eviatop: Έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου


Επιστολή απέστειλε το Σωματείο εργαζομένων ΝΗ.ΣΕΛ.ΑΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με την οποία ζητάει την επισκευή των δρόμων που οδηγούν προς τους χώρους εργασίας μας, στην περιοχή της Καστέλας και των Πολιτικών:

 Το σωματείο μας έχει απευθυνθεί επανειλημμένα προς τη δημοτική αρχή, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, για την επισκευή των δρόμων που οδηγούν προς τους χώρους εργασίας μας, στην περιοχή της Καστέλας και των Πολιτικών. Όπως έχουμε επισημάνει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος είναι πολύ άσχημη, με συνέπεια να επωμίζονται οι εργαζόμενοι μεγάλο κόστος από τη φθορά των οχημάτων τους, αλλά το σημαντικότερο, να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων.

Από το συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται δεκάδες εργαζόμενοι και άλλοι τόσοι επισκέπτες, προμηθευτές και πολλοί άλλοι, καθώς οι συγκεκριμένες παραγωγικές μονάδες, είναι από τις σημαντικότερες στην παραγωγή γόνου και μεταξύ τους βρίσκεται και η μεγαλύτερη στη χώρα ερευνητική μονάδα του κλάδου.

Η κατάσταση χειροτερεύει καθώς όπου υπάρχουν λακκούβες, μεγαλώνουν με τον καιρό και γίνονται πιο επικίνδυνες. Ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα δίτροχα καθώς με το νερό δε διακρίνονται οι λακκούβες και έχουν ήδη σημειωθεί μικροατυχήματα. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος και για τα βαριά οχήματα, καθώς υπάρχει σημείο που έχει υποχωρήσει το έδαφος κάτω από το οδόστρωμα.

Επειδή δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας, ούτε να περιμένουμε άλλο, απαιτούμε την άμεση λύση του προβλήματος.

Το Eviatop επικοινώνησε με το Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος δήλωσε πως έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου η αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί προς το ΝΗΡΕΑ.