MY KTEO

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Άγγελος Λάτσιος: Το story με την αδερφή του, Λάουρα έγινε viral! To στιλ που μας ξετρέλανε


Με μια φωτογραφία στα stories είδαμε μαζί τα δυο αδέρφια! Ο Άγγελος Λάτσιος, μας έκανε την έκπληξη ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story από την απογευματινή βόλτα που απόλαυσε με την αδερφή του, Λάουρα.

Τόσο ο γιος της Ελένης όσο και η κόρη της, έχουν ένα στιλ μοναδικό. Πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας σε συνδυασμό με την ηλικία τους, τα δυο αδέρφια μας ξετρέλαναν με το casual outfit τους.

Φούτερ, φόρμες και sneakers είχαν την τιμητική τους και η φωτογραφία τους έγινε viral σε χρόνο μηδέν.

Χαμός έχει γίνει εδώ και μερικές ημέρες με την είδηση ότι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, ετοιμάζει το δικό του κανάλι στο YouTube. Πιο συγκεκριμένα, λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Όσο για τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει στον σταθμό μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία, διαψεύστηκε από τον πατέρας του.

Ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε στον Γιώργο Λιάγκα ότι όχι δεν θα παρουσιάσει την εν λόγω εκπομπή στον ΑΝΤ1 και ο παρουσιαστής μετέφερε τα λόγια του! Παρόλα αυτά ο Άγγελος συνεχίζει τις απολαυστικές και ξέγνοιαστες στιγμές του, όπως αυτή με την αδερφή του.

Gossip-tv.gr