MY KTEO

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γιώργος Κελαϊδίτης: Η απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των αποζημιώσεων των πληγεισών επιχειρήσεων από την καταστροφική πλημμύρα «Ζορμπάς» το 2018 δείχνει επιτέλους ότι παίρνει ένα τέλος


Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης με αφορμή τις εξελίξεις στις αποζημιώσεις των πληγεισών επιχειρήσεων από τις πλημμύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018 σε περιοχές των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας (κακοκαιρία «Ζορμπάς»), δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν προς την κατεύθυνση αυτή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε:

Η απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των αποζημιώσεων των πληγεισών επιχειρήσεων από την καταστροφική πλημμύρα «Ζορμπάς» το 2018 δείχνει επιτέλους ότι παίρνει ένα τέλος.

Η Γενική Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής δούλεψε και δουλεύει για να εκσυγχρονίσει, απλοποιήσει και επιταχύνει το μηχανισμό αποζημίωσης πληγεισών επιχειρήσεων από φυσικές καταστροφές και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Γενικό Γραμματέα κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο και την ομάδα του.

Το ίδιο πρέπει επίσης να κάνω με την ευκαιρία αυτή για τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Εύβοιας και τα μέλη των επιτροπών που εργάστηκαν για την καταγραφή των ζημιών και τη συντομότερη δυνατή διεκπεραίωση των φακέλων.

Ο «ασθενής» ακόμα νοσεί, αλλά με συνεργασία, θετική σκέψη, σχέδιο και πολλή δουλειά είναι βέβαιο ότι έχουμε καλύτερες μέρες μπροστά μας.