MY KTEO

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση κατά του ρατσισμού


 Στο πλαίσιο της συμμετοχής του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο Δίκτυο Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 διαδικτυακή εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων.

Την εκδήλωση προετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος Α2, οι πρόσφυγες μαθήτριες και μαθητές των Γυμνασίων της Χαλκίδας και μαθήτριες του Αριστοτέλειου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με πρωτότυπες λογοτεχνικές ποιητικές δημιουργίες μαθητριών του.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης αποτυπώθηκε ψηφιακά στην ηλεκτρονική τάξη του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Την εκδήλωση χαιρέτησε με μήνυμά του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Δούνας Κωνσταντίνος.

Τις μαθήτριες και τους μαθητές συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί: Παπαχρήστου Μαίρη από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, Παπαδημητρίου Πέπη Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ριτσώνας και ΤσομώκουΧριστίνα, Κωνσταντοπούλου Ευαγγελία, Καράπα Μαγδαληνή, Καταροπούλου Ευφροσύνη και Πίσχινα Κατερίνα από το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας ευχαριστεί θερμά το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική συμμετοχή του στην εκδήλωση.