MY KTEO

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

5 πράγματα που πρέπει να λέτε καθημερινά στον αγαπημένο σας


Η συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων Chandrama Deshmuky, μας αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που μπορείς να λες καθημερινά στο ταίρι σου για να μην σβήσει ποτέ η φλόγα μεταξύ σας.

# 1 Πες ένα «σ' αγαπώ»
Το πιο απλό είναι και το πιο σωστό. Είναι μια μικρή λέξη που πραγματικά μπορεί να κάνει την διαφορά σε βάθος χρόνου. Με το να πεις ένα απλό και γλυκό σ' αγαπώ, κάνεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου να σε κοιτάει με θαυμασμό και αγάπη. Φροντίζεις καθημερινά να του υπενθυμίζεις πόσα σημαίνει για σένα.

# 2 Πες του/της το γιατί
Πήγαινε ένα βήμα παρά πέρα και πες του/της τους λόγους που τον/την αγαπάς. Αυτό θα ενθαρρύνει το ταίρι σου να σου εκφράσει και εκείνο τους λόγους που είναι μαζί σου και το τι αισθάνεται. Θα νιώθει πιο σίγουρο σαν άτομο για το ποιον έχει απέναντί σου και τι σημαίνει για σένα.

# 3 Πες του/της «σε ευχαριστώ»
Αυτές οι δύο μαγικές λέξεις μπορούν να αλλάξουν την διάθεση και την ατμόσφαιρα στο λεπτό. Φαντάσου να γυρνάει το ταίρι σου στο σπίτι, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και παρόλα αυτά να σου μαγειρεύει φαγητό για δείπνο. Φρόντισε την στιγμή που θα τελειώσει να του/της πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ και αμέσως όλη η κούραση και τα αρνητικά συναισθήματα θα χαθούν. Θα νιώσει την ευγνωμοσύνη εκ μέρους σου και δεν θα πάψει ποτέ να προσπαθεί για σένα.

# 4 Κάνε κομπλιμέντα
Σύμφωνα με την ειδικό, το να κάνεις καθημερινά κομπλιμέντα στο ταίρι σου όχι μόνο ανεβάζει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση, αλλά βοηθάει στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης και της αγάπης μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται ο άλλος να πετύχει κάποιο τεράστιο κατόρθωμα για να τον/ την επαινέσεις. Μικροί καθημερινοί στόχοι είναι αρκετοί για να ακούσει κάποιος έναν καλό λόγο!

# 5 Κάνε εμφανές πόσο τον/την θες
Σε ποιον δεν αρέσει μετά από καιρό να βλέπει και να αντιλαμβάνεται ότι ακόμα ελκύει το ταίρι του; Φρόντισε με κάθε ευκαιρία να δείχνεις σημάδια πως ακόμα σε ελκύει το ταίρι σου ερωτικά. Κοίταζε στα μάτια το άλλο σου μισό και λέγε του πόσο πολύ σου αρέσει και πόσο σε ελκύει. Πες του/ της ότι είναι sexy και δεν θα χάσεις!


govastileto.gr