MY KTEO

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Συνεχίστηκαν χθες οι εμβολιασμοί στα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας - 67 έγιναν στο Νοσοκομείο Καρύστου και 39 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν και χθες οι εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας.  39 εμβολιασμοί κατά του covid-19 πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα, στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop. Οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer αφορούσαν προγραμματισμένα ραντεβού για τη δεύτερη δόση σε πολίτες άνω των 85, καθώς και προγραμματισμένα ραντεβού για τον πρώτο εμβολιασμό σε πολίτες άνω των 75 ετών. 

Από την άλλη στο Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποιήθηκαν  την Δευτέρα, συνολικά 67 εμβολιασμοί. Εδώ να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Καρύστου λειτουργούν δυο εμβολιαστικά κέντρα. Το ένα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Pfizer για τη δεύτερη δόση σε πολίτες άνω των 85, καθώς και προγραμματισμένα ραντεβού για τον πρώτο εμβολιασμό σε πολίτες άνω των 75 ετών. Στο δεύτερο γίνονται εμβολιασμοί σε άτομα της ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών με αυτό της AstraZeneca.