MY KTEO

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Άννα Βίσση: Η μητέρα της έγινε 89! Οι φωτό από τα γενέθλια και η αναφορά στον Καρβέλα


Μπορεί ο κορονοϊός να πάγωσε αρκετά από τα σχέδιά της, η ίδια ωστόσο φροντίζει να μας ενημερώνει για όλα της τα νέα μέσα από τις αναρτήσεις αλλά και τα μηνύματά της στα social media.

Η Άννα Βίσση δεν μένει ποτέ πίσω από τις εξελίξεις, με τους followers της να αυξάνονται διαρκώς. Προτεραιότητα πάντα στη ζωή της, η οικογένειά της. Πρόσφατα η Άννα Βίσση έκανε ένα Live video στο instagram μιλώντας έτσι δημοσίως με την κόρη της η οποία παραμένει στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη φορά ένα άλλο οικογενειακό της πρόσωπο είχε την τιμητική του και η αλήθεια είναι πως η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν αρκετά μεγάλη. Η μητέρα της έγινε 89 και εκείνη ήταν στο πλευρό της προκειμένου να γιορτάσει μια τόσο σημαντική ημέρα.

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες, λαμβάνοντας αμέσως τα σχόλια και τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων. Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νίκο Καρβέλα.

«Ο Νίκος κάποτε την ονόμασε «το Λαμπερό χαμόγελο» Αυτό ακριβώς είναι και σήμερα στα 89 της χρόνια και σβήνει τα κεριά της Ευτυχισμένη και Γεμάτη ... Γυναίκα,Μαμά,Γιαγιά,Προγιαγιά», έγραψε η Άννα Βίσση για τη μητέρα της.



Gossip-tv.gr