MY KTEO

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Οι πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε δεκαέξι χρόνια μετά ξανά μαζί


Το επικό reunion έγινε! Μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές η οποία έχει στιγματίσει μια ολόκληρη γενιά, ακόμη και δύο θα λέγαμε, σήμερα μας έφερε στο μυαλό χαρούμενες αναμνήσεις. Φυσικά αναφερόμαστε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Στο Παρά Πέντε».

Η σειρά σημείωσε απίθανα νούμερα τηλεθέασης στο παρελθόν και το μόνο σίγουρο είναι πως από παραγωγή, cast, έως σενάριο και ερμηνείες κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η σειρά έπαιξε για πρώτη φορά το 2005 και συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Η σειρά των δύο σεζόν προβλήθηκε από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

Όπως πολλές σειρές έχουν αφήσει υπόνοιες για νέες σεζόν, ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη προβολή τους, έτσι και η σειρά «Στο Παρά Πέντε» είχε καλές προοπτικές για αυτό το βήμα, οι φανατικοί θαυμαστές πάντως ήθελαν πολύ να δουν έστω και ένα reboot επεισόδιο με τους αγαπημένους ηθοποιούς να εξιχνιάζουν… πολιτικά μυστήρια.

Λοιπόν, πόσο θα σε ενθουσίαζε μια κοινή εμφάνιση των πέντε; Όσο κι αν θέλεις να το κρύψεις θα έδινες τα πάντα να τους δεις και πάλι μαζί και ναι, έχουμε να σου πούμε πως αυτό το βήμα... έγινε!

Η Σμαράγδα Καρύδη μόλις δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με όλους τους πρωταγωνιστές. Φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν και αμέσως το post της ξεπέρασε τα 16Κ likes. Όσο για τα σχόλια, οι fans έκαναν ξεκάθαρο πως λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί.


queen.gr