MY KTEO

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακό Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων και τους Ποδηλάτες Χαλκίδας


Η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων και οι Ποδηλάτες Χαλκίδας, σε συνδιοργάνωση με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας και τον Σύλλογο υποστήριξης ατόμων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές – αυτισμό «Αγάπη», σας προσκαλούν να συμμετέχετε δωρεάν στο «Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών για όλους» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 13:30.

Στο σεμινάριο θα δοθούν, από την Αντιδήμαρχο Υγείας και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και διασώστρια κα Σοφία Χονδρογιάννη, οι απαραίτητες δεξιότητες Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ, επιδέσεις, τεχνική Heimlich) για την αντιμετώπιση τραυματισμών ή απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο) με μήνυμα στο messenger της σελίδας «Ποδηλάτες Χαλκίδας» στο Facebook. Αναλυτικές οδηγίες για την σύνδεση θα λάβουν στο email που θα δηλώσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παντελή Τραπεζούντιο στο 6932713768.

Στους συμμετέχοντες θα σταλεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.