MY KTEO

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ο Γιώργος Τσαλίκης εξομολογείται: «Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές με την Δώρα…»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Αfter Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

«Την λατρεύω την Δώρα. Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Άπειρα χρόνια είμαστε παντρεμένοι. Χωρισμό δεν σκεφτήκαμε ποτέ. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, στιγμές που μου θύμιζαν ταινία.

Έχω στο μυαλό μου στιγμές που δε θέλω να τις ζήσει κανείς. 

Έχω περάσει βράδυ ολόκληρο από τις 4 το πρωί έως τις 9 - η Δώρα ήταν έγκυος τοτε- που ήμουν γονατισμένος σε μια εικόνα μπροστά και προσευχόμουν να μην με καταλάβει η Δώρα τίποτα μέχρι να της δώσω μισό ηρεμιστικό, που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος, για να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει. 

Αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Έλεγα: “Δώσε μου δύναμη Παναγία μου να μπορέσω να την κοροϊδέψω”.

Έπρεπε να το πάρει αυτό το χάπι και να περιμένω 2 ώρες για να μην χάσει το παιδί… Ο θάνατος του Γιώργου τη συννέφιασε πάρα πολύ… Όλα αυτά μας έχουν δέσει πάρα πολύ. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιον άνθρωπο αγαπάω πιο πολύ αυτός είναι η Δώρα και αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης για τη γυναίκα της ζωής του.


govastileto.gr