MY KTEO

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Πώς πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα


Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν για χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ανακοίνωση του χωρισμού τους και πριν λίγο καιρό μέσα από ένα βίντεο, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί το πόσο την δυσκόλεψε ο χωρισμός τονίζοντας:

«Ο χωρισμός μου και η απώλεια του μωρού που περίμενα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, η δημοσιότητα δεν βοηθάει αλλά έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και στην αποβολή και στο διαζύγιο.

Δεν έχω ξεπεράσει τελείως τον χωρισμό, δεν είναι εύκολο, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για τα παιδιά μας», τόνισε η Σίσσυ και παραδέχτηκε πως αν έκανε μια νέα σχέση δεν θα τη δημοσιοποιούσε για τα παιδιά της.

Είναι δύσκολο στις γιορτές που όλα αυτά μοιράζονται, ευτυχώς έχω καλούς φίλους σε όλα αυτά, έχουμε βρει καλή φόρμουλα για να κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί, δεν αισθάνομαι πως είναι τελείως ελεύθερη».

Και όχι μόνο! Η Σίσσυ είχε παραδεχτεί πως το καλό των παιδιών της αποτελεί προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό, κάνει οικογενειακά πράγματα μαζί με τον Θοδωρή και τους δύο γιους της. 

Και αυτό συνέβη και σήμερα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Η Σίσσυ και ο Μαραντίνης δεν έκαναν κάποιο κοινό story αλλά τίμησαν το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού μαζί με τα παιδιά τους. 

Κοινό σημείο ο κόκκινος και μπλε χαρταετός, τον οποίο είδαμε και στα stories της Χρηστίδου και στα posts του Μαραντίνη. 





www.queen.gr