MY KTEO

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η διαδικτυακή ημερίδα «Από το σχολείο στο σπίτι και από την τάξη στην οθόνη»


 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η διαδικτυακή ημερίδα «Από το σχολείο στο σπίτι και από την τάξη στην οθόνη», την οποία διοργάνωσε η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερέτριας, με την συνεργασία των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας. Σκοπός της ημερίδας ήταν να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, μετά από ένα χρόνο δυσκολιών - κοινωνικών, ψυχολογικών και τεχνικών- που πρόεκυψαν στην συνολική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας του covid-19.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας και μεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο στο Youtube.

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιπερειφερειάρχης Παιδείας & Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Γαλάνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κ. Κων/νος Δούνας, ο υπεύθυνος για τον Δήμο μας Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κ. Γεώργιος Καλαντζής.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι ομιλίες της Ψυχολόγου του Δήμου Ερέτριας κας Αικατερίνης Μπασινά, της Γενικού Ιατρού & Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής Δήμου Ερέτριας κας Παναγιώτας Μπούγα, των εκπροσώπων Δ/ντών, εκπαιδευτικών Πληροφορικής, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, Δεκαπενταμελών μαθητών των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι τοποθετήσεις όλων των συμμετεχόντων.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας απαντήθηκαν ερωτήματα, απορίες και προβληματισμοί που κατέθεσε το κοινό που παρακολουθούσε.