MY KTEO

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Μέτωπο Γιατρών: Θέλουν να μετακυλήσουν στους γιατρούς την ηθική απαξίωση της κοινωνίας


Η κυβέρνηση θέλει να μετακυλήσει στους γιατρούς την ηθική απαξίωση της κοινωνίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το  Μέτωπο Γιατρών που ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις πολιτικές της. «Κατά την κυβέρνηση μόνοι υπόλογοι για ότι συμβαίνει στη χώρα είναι οι γιατροί. Έχουν μείνει δυόμισι άδεια κρεβάτια ΜΕΘ στην Αθήνα. Ποιος θα πρωτομπεί;; Οι γιατροί αποφασίζουν.

Σε ποιους θα γίνουν εμβόλια και σε ποιους θα δοθούν οι περισσευούμενες δόσεις; Οι γιατροί αποφασίζουν. Ποτέ θα ανοίξουν τα σχολεία, ποτέ θα ανοίξει η αγορά, ποτέ θα βγούμε από τα σπίτια μας. Οι γιατροί αποφασίζουν.

Ομολογημένη και σταθερή επιδίωξή τους να μετακυλήσουν στους γιατρούς την ηθική απαξίωση της κοινωνίας. Έχουν την εντύπωση πως βρήκαν το μήνα που τρέφει τους έντεκα», αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Ας αφήσουν τις θρασείς και προσβλητικές εξυπνάδες με τις οποίες φτύνουν στα μούτρα τη χειμαζόμενη κοινωνία και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους» υπογραμμίζει το Μέτωπο Γιατρών και ζητά.

Αυξήσεις τώρα στο προσωπικό του ΕΣΥ. Προσλήψεις μόνιμων γιατρών. Ενίσχυση του ΕΣΥ. Μαζικά τεστ, μέτρα στις συγκοινωνίες, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία για αντιμετώπιση της πανδημίας, διαφανείς διαδικασίες στους εμβολιασμούς.