MY KTEO

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Εύβοια: Δείτε πόσα ενεργά κρούσματα έχει ο κάθε Δήμος της Εύβοιας-Αύξηση κρουσμάτων σε τρεις Δήμους, εκτοξεύτηκαν στο Δήμο Σκύρου



327 ενεργά τα κρούσματα αυτήν την εβδομάδα στην Εύβοια. Παρουσίασαν αύξηση, αφού την περασμένη εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα ήταν 286. Από τα 327 κρούσματα τα 65 νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία και τα 262 βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό. 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων με 216 ενεργά κρούσματα, ακολουθεί ο Δήμος Σκύρου με 30, ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 ενεργά κρούσματα, 16 ενεργά κρούσματα καταγράφει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, 16 κρούσματα καταγράφει και ο Δήμος Ερέτριας. 

Ακολουθεί ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με 8 ενεργά κρούσματα, ο Δήμος Καρύστου με 7 ενεργά κρούσματα, ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας με 5 ενεργά κρούσματα. 

Οι Δήμοι της Εύβοιας που παρουσίασαν μείωση ενεργών κρουσμάτων σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα είναι ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε 34 ενεργά και τώρα έχει 29, ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας που την περασμένη εμδβομάδα είχε 12 ενεργά και τώρα έχει 5 και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε 18 ενεργά και τώρα έχει 16. Ο Δήμος Ερέτριας έχει ακριβώς τα ίδια ενεργά κρούσματα. 

Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασε ο Δήμος Σκύρου ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε 3 ενεργά κρούσματα και τώρα έχει 30.