MY KTEO

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Δημητρόπουλος: Απείχαν για μικροπολιτικούς, προφανώς, λόγους

 


Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα 31/3/2021 3η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ερέτριας, μετά την συντονισμένη, όπως φάνηκε, αποχή των δημοτικών σύμβουλων της αντιπολίτευσης με αφορμή τη συζήτηση επί του θέματος για «λήψη απόφασης περί έγκρισης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ερέτριας και της ΕΤΑΔ που αφορά στα διαδικαστικά για την αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «ΠΕΖΟΝΗΣΙ».

Παρά το γεγονός ότι οι επικεφαλής των συνδυασμών είχαν ενημερωθεί από την Δημοτική αρχή εδώ και σαράντα ημέρες σχετικά με την αξιοποίηση του νησιού με την συμμέτοχη της ΕΤΑΔ, εν τούτοις απείχαν για μικροπολιτικούς, προφανώς, λόγους και δεν έλαβαν καν υπόψη τους ότι στα προς συζήτηση θέματα της 3ης συνεδρίασης υπήρχε και αυτό της 1ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού 2021, η έγκριση της οποίας είναι ιδιαίτερης σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Είναι δεδομένο ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με την αποχή αλλά με τη συμμέτοχη, την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων στα συλλογικά όργανα του Δήμου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δημότες μας επέλεξαν με την ψήφο τους.