MY KTEO

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων αύριο για τις ανεμογεννήτριες- Έχουν κληθεί βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι


Έκτακτη και Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom) για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας την 24η του μηνός Μαρτίου του έτους 2021, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 17:00, για την συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέμα της ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 3463 / 2006 και 3852 / 2010, όπως ισχύουν.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1° : «Περί χορήγησης βεβαιώσεων και αδειών ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό (ανεμογεννήτριες) στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων ».

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα και έκτακτη λόγω των προθεσμιών για την σύγκληση του συμβουλίου, κατόπιν της αριθμ. πρωτ. 3322/18-3-2021 αίτησης όλων των μελών της μείζονος αντιπολίτευσης και της αριθμ. πρωτ. 3335/18-3 2021 αίτησης όλων των μελών της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων.

Στη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) θα κληθούν να τοποθετηθούν όλοι οι Βουλευτές του Ν. Ευβοίας, ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, και οι εκπρόσωποι των συλλόγων της περιοχής, οι πρόεδροι των κοινοτήτων, οι Δήμαρχοι της Εύβοιας και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου, που έχει αναλάβει την σύνταξη της προσφυγής στην Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΡΑΠΤΑΚΗΣ