MY KTEO

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη»


Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά από 27 χρόνια μαζί, αποφάσισαν να δώσουν την πρώτη κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο γνωστός τραγουδοποιός στο ξεκίνημα της συνέντευξης σημείωσε:

Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 1© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 1
«Κλείνουμε φέτος 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανα πρόταση γάμου στην Καίτη στο Mega».

Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 2© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 2
Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι πριν καν γνωρίσει τη γυναίκα του δεν του άρεσε και πολύ. Συγκεκριμένα είπε: «Την είδα και είπα στην αρχή, “κοίτα θράσος να βγει με αυτό το φόρεμα” και άρχισα να τη συνδυάζω με τη γυναίκα των ονείρων μου... Μετά όταν την είδα στο Ποσειδώνιο, είπα “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”».

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή που είχε ποτέ μαζί του αποκαλύπτοντας:

Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 3© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Γαρμπή: «Σαφώς και τον ζηλεύω, τον Διονύση δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη» - 3
«Εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτό το πλάσμα μέσα στο καμαρίνι, την ημέρα της γιορτής μου, και μου έφερε ένα κουτί -το θυμάμαι σαν τώρα- με κάτι αρκουδάκια επάνω και μου είπε ότι ήταν δώρο για τη γιορτή μου και άρχισα να τον προσέχω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν ένα όμορφο και ευγενέστατο παιδί» είπε η Καίτη Γαρμπή.

Όσο για το πώς καταφέρνουν να κρατούν άσβεστη της φλόγα της αγάπης τους και τον γάμο τους, η Καίτη Γαρμπή είπε:

«Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι κάθε τρόπο σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις την δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση».

Από την πλευρά του ο Διονύσης Σχοινάς σημείωσε: «σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του, δεν κοιτάς τίποτα άλλο, γίνεσαι μια γροθιά και το τελειώνεις μαζί».


gossip-tv.gr