MY KTEO

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Nέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου - Κατέβαλε 2.200 € για αμάξι που δεν είδε ποτέ...

 


Άλλη μια υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε μέσω διαδικτύου, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος. Ειδικότερα, συνελήφθη μια 28χρονη γυναίκα, στην οποία ανήκε ο λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν 2.200 ευρώ από έναν 20χρονο άνδρα, ο οποίος πείστηκε από την αγγελία που είχε αναρτήσει άγνωστος μέχρι και αυτή την ώρα δράστης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την πώληση αυτοκινήτου.

Ο δράστης, στις 18 Μαρτίου, μέσω της αγγελίας παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθινά με τον 20χρονο να πέφτει θύμα της απάτης καθώς κατάφερε να του καταβάλει σε λογαριασμό που του υπέδειξε, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκε στην γυναίκα που συνεληφθη.

Κατόπιν παραγγελίας του Αστυνομικού Τμήματος στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας Ηλείας, η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της όπου βρέθηκε τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων με στοιχεία ανάληψης  του πόσου που κατέθεσε ο παθόντας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.