MY KTEO

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Επιστρέφει η Ελένη στην TV; Οι συζητήσεις με το Mega, οι όροι που έθεσε και το... ντόμινο εξελίξεων!


Εξελίξεις αναμένονται σύντομα το τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας μας μιας και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για κεκλεισμένων των θυρών συζητήσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια προκάλεσε μεγάλη αναταραχή τον περασμένο Ιούλιο όταν Αποφάσισε να εγκαταλείψει και τηλεόραση για να ξεκουραστεί.

Τότε είχε πει κάποιοι κλείνουν στη ζωή και κάποιοι άλλοι ανοίγουν, αφήνοντας έτσι ένα παραθυράκι ανοιχτό για πιθανή επιστροφή της στο μέλλον.

Φαίνεται πως αυτό το... μέλλον ήρθε αφού δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega.

Η ίδια συνεχίζει να είναι κρυψίνους σε ότι αφορά τα μελλοντικά της σχέδια εξάπτοντας ακόμα περισσότερο τη φαντασία εκείνων που δημιουργούν διάφορα σεμινάρια για την επιστροφή της.

Νέο δημοσίευμα τη θέλει να επιστρέψει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Mega το οποίο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές έχει θέσει και τους όρους της.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της Real αναφέρει πως: "μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν. Στόχος του σταθμού είναι να αξιοποιήσει την αγαπημένη παρουσιάστρια στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο".


gossip-tv.gr