MY KTEO

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Δράση της ΕΛΜΕ Εύβοιας: Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 σακούλες αλληλεγγύης

Κλιμάκιο εθελοντών της ΕΛΜΕ Εύβοιας συγκέντρωσε είδη διατροφής για οικογένειες μαθητών/τριών που έχουν πληγεί από την κρίση και τις οποίες έχουν υποδείξει τα σχολεία. Πολλοί ήταν αυτοί που

ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ και συνέβαλαν στην προσπάθεια.




Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του σε όλους αυτούς που στήριξαν τη δράση. Να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 σακούλες αλληλεγγύης:

«Ολόθερμες ευχαριστίες και βαθιά ευγνωμοσύνη επίσης απευθύνουμε  σε όλους/ες τους συναδέλφους/ισσες, συμπολίτες/ιτισσες, μαθητές/τριες από Δημοτικά και Γυμνάσια, που στήριξαν τη δράση αυτή, κομίζοντας περισσότερες από 100 σακούλες αλληλεγγύης, καθώς και στους άοκνους/ες εθελοντές/ντριες του σωματείου μας που συνέλεξαν, διαμοίρασαν και διένειμαν τα πακέτα στις οικογένειες. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δ/ντες και στις Δ/ντριες των σχολείων που συνεργάστηκαν με την Ελμε Εύβοιας για να εντοπιστούν οι οικογένειες που δοκιμάζονται και ιδιαιτέρως στο Διευθυντή  του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, που φιλοξενεί κάθε χρόνο τη δράση αυτή στους χώρους του σχολείου του.»