MY KTEO

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Συνεχίστηκαν χθες οι εμβολιασμοί στα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας - 85 έγιναν στο Νοσοκομείο Καρύστου και 144 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν και χθες οι εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας.  144 εμβολιασμοί κατά του covid-19 πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο, στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop. Οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer αφορούσαν προγραμματισμένα ραντεβού για τη δεύτερη δόση σε πολίτες άνω των 70, καθώς και προγραμματισμένα ραντεβού για τον πρώτο εμβολιασμό σε πολίτες άνω των 65 ετών. 

Από την άλλη στο Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο, συνολικά 85 εμβολιασμοί κατά του covid-19. Εδώ να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Καρύστου λειτουργούν δυο εμβολιαστικά κέντρα. Το ένα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Pfizer για τη δεύτερη δόση σε πολίτες άνω των 70, καθώς και προγραμματισμένα ραντεβού για τον πρώτο εμβολιασμό σε πολίτες άνω των 65 ετών. Στο δεύτερο γίνονται εμβολιασμοί σε άτομα της ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών με αυτό της AstraZeneca.