MY KTEO

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Στάση εργασίας σήμερα στην «Avramar» αντιδρώντας στην απαίτηση της εργοδοσίας για εργασία τη Μ. Παρασκευή

 


Στάση εργασίας σήμερα στην «Avramar» προκήρυξε το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας, αντιδρώντας στην απαίτηση της εργοδοσίας για εργασία των εργαζομένων τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απρίλη.

«Για το λόγο αυτό και με τη σύμφωνη γνώμη του Επιχειρησιακού Σωματείου», το Κλαδικό Συνδικάτο «προκηρύσσει στάση εργασίας τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 3 τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας, που ξεκινούν (οι βάρδιες) στις 6 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, στις 14.00 και στις 22.00 της ίδιας ημέρας».

Όπως επισημαίνει το Συνδικάτο, «η διοίκηση της εταιρείας του ομίλου "AVRAMAR" επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σχετικά με την εργασία τη Μεγάλη Παρασκευή στο υποκατάστημα παραγωγής ιχθυοτροφών στον Βατώντα Ευβοίας (πρώην "Kego"). Εδώ και χρόνια τη συγκεκριμένη ημέρα το εργοστάσιο δεν δούλευε, ενώ τώρα για πρώτη φορά οι συνάδελφοι κλήθηκαν να εργαστούν αύριο Μεγάλη Παρασκευή».

Καλούμε, καταλήγει το Συνδικάτο, «την "AVRAMAR SA" να ανακαλέσει την απόφασή της για εργασία τη συγκεκριμένη ημέρα και σε κάθε περίπτωση να αναζητήσει λύση μέσα από την επικοινωνία της πρώτα και κύρια με το επιχειρησιακό σωματείο, αλλά και με το συνδικαλιστικό μας όργανο».