MY KTEO

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Τράπεζες: Τι να προσέξετε στις συναλλαγές λόγω Πάσχα


Μεταφορές σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών του εσωτερικού και του εξωτερικού που θα καταχωρούνται την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου θα εκτελεσθούν την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021, ενώ όσες θα καταχωρούνται από την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου ως και την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021 θα εκτελεσθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, λόγω του Πάσχα και της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Επιπλέον, πληρωμές τρίτων που εκτελούνται άμεσα θα ολοκληρώνονται κανονικά, με ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021.

Την ίδια ημέρα θα εκτελούνται και οι υπόλοιπες πληρωμές τρίτων που θα καταχωρoύνται από την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου ως και την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021.

Κανονικά θα εκτελούνται όλες τις ημέρες των αργιών, οι άμεσες καθώς και οι μεταχρονολογημένες μεταφορές μεταξύ λογαριασμών Alpha Bank, οι πληρωμές καρτών έκδοσης και οι μισθοδοσίες μέσω e-Banking.

Η Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, η Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου και η Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου 2021 είναι εθνικές αργίες, λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.