MY KTEO

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιούνται τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ


Με μεγάλη επιτυχία υλοποιούνται, με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης, τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΓΣΕΒΕΕ. Ήδη ολοκληρώθηκε το 1ο τμήμα, όπου οι συμμετέχοντες καταρτίστηκαν στη δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας, διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού, μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης, μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος και έλεγχος αναλυτικών στοιχείων.

Οι συμμετέχοντες μετά τη παρακολούθηση των σεμιναρίων λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να δώσουν πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησή τους.