MY KTEO

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε με μια μαγική φωτό το φύλο του μωρού της


Τελικά η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει η Αθηνά Οικονομάκου Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ήταν η ίδια που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» και κρατούσε στην αγκαλιά της τον Μάξιμο!

«Ζήτησα από τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη της σειράς, στους οποίους το είπα στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης, να μην πουν τίποτα ούτε στους σεναριογράφους ούτε στους υπόλοιπους συντελεστές γιατί δεν ήθελα να διαρρεύσει κάτι, μέχρι να κλείσω το πρώτο τρίμηνο και να σιγουρευτώ ότι πάνε όλα καλά. Και σε αυτούς το είπα γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι θα αποχωρούσα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και ότι θα έπρεπε και το σενάριο να προσαρμοστεί ανάλογα. Στην πορεία η εγκυμοσύνη άρχισε να φαίνεται, οπότε δεν μπορούσα να το κρύψω από τους συνεργάτες μου. Ωστόσο το μυστικό μου δεν διέρρευσε, μέχρι που η ίδια το ανακοίνωσα, στον πέμπτο μήνα, μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου με χαρά το απόγευμα της Κυριακής (4-04) μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία το αποκάλυψε.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο αλλά το ξέρουμε, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κοριτσάκι, για να δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή», είπε.

Και ναι, η επιθυμία της τελικά βγήκε αληθινή αφού την οικογενειακή της ευτυχία θα συμπληρώσει ένα κοριτσάκι.

gossip-tv.gr