MY KTEO

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε την επίθεση έξω από το σπίτι του


Προσήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης από τις αστυνομικές αρχές, ο Μένιος Φουρθιώτης, σχετικά με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του πριν μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο Live News, η Αστυνομία προσήγαγε τον Μένιο Φουρθιώτη και δύο Έλληνες με ποινικό μητρώο, που φαίνεται να συμμετείχαν σε συνεννόηση με τον Φουρθιώτη για να πυροβολήσουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με βαλλιστική έρευνα, το ίδιο όπλο που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, είναι το ίδιο όπλο που την προηγούμενη μέρα, πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία.

Το σκηνικό στη Νέα Ερυθραία, μια μέρα πριν την επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη, είχε ως εξής: Η αστυνομία προσπάθησε να κάνει έλεγχο σε δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και αυτοί πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών. Έτσι ο κ. Φουρθιώτης προσήχθη ως ύποπτος για την επίθεση έξω από το σπίτι του.

Nα σημειώσουμε, ότι πριν από λίγες μέρες, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, είχε γίνει δέκτης πληροφοριών από το περιβάλλον Φουρθιώτη ότι υπήρξε σχεδιασμός εικονικής επίθεσης στο σπίτι του αλλά και επίθεση σε δύο δημοσιογράφους.


Πηγή: Mega tv