MY KTEO

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Επίσκεψη Θ. Ζεμπίλη στο εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ. Μαντουδίου

Το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κ.Υ. κ. Γιώργο Μοίρο.

Ο Βουλευτής Ευβοίας ενημερώθηκε από την διοίκηση και συνομίλησε με το προσωπικό και πολίτες για τα προβλήματα του Κ.Υ. Μαντουδίου και την πορεία κάλυψης του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία».



Ο Θ. Ζεμπίλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ποσοστό κάλυψης του εμβολιασμού στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και εξήρε την προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για την άρτια λειτουργία του Κ.Υ.. Δεσμεύτηκε δε να ασκήσει πιέσεις προς τον αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, ώστε να αναβαθμιστεί το Κ.Υ. Μαντουδίου και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.   

Ο Βουλευτής Ευβοίας στη συνέχεια επισκέφτηκε την Δάφνη και συγκεκριμένα τον χώρο όπου έχει προταθεί για να κατασκευαστεί ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ για τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Η δημιουργία του συγκεκριμένου νέου τομέα ΕΚΑΒ, που αποτελούσε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της δημοτικής αρχής, των φορέων και των κατοίκων της περιοχής και το οποίο ο Θανάσης Ζεμπίλης είχε φέρει στη Βουλή με Ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην προστασία της υγείας και της ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.