MY KTEO

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ο Δ.Ο.Π.Π.ΑΧ. συνεχίζει να κάνει πράξη την Αγάπη και την Αλληλεγγύη




Οι κοινωνικές δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.)  συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση και βρίσκονται με  σεβασμό  και διακριτικότητα κοντά στους συμπολίτες μας τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.            

   Ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Αικατερίνη Μεγάλου η Αντιπρόεδρος Μαρίνα Σκολίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μερίμνησαν ώστε:

• Να υλοποιηθεί η διανομή τροφίμων και παραδοσιακών γλυκών στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

•  Να αποσταλούν χειροποίητα πασχαλινά γλυκά σε όλους τους  ωφελούμενους του προγράμματος  Βοήθεια στο Σπίτι.

•  Να διανεμηθεί στους ωφελούμενους του Συσσιτίου γεύμα για την Μ. Παρασκευή καθώς και όλα τα απαραίτητα είδη (κοτόπουλο, αρνί, μπριζόλες, λαχανικά, φρούτα, ζυμαρικά και παραδοσιακά γλυκά) για το εορταστικό τραπέζι  της Ανάστασης, του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.

Το αρνί ήταν χορηγία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τα λαχανικά του Ιωάννη Σταθόπουλου. 

Η Πρόεδρος του Οργανισμού ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  κύριο Βελισσαρίου Τάσο και τους συνεργάτες του καθώς και τον κύριο Ιωάννη Σταθόπουλο για το ενδιαφέρον και την προσφορά τους.

Επίσης, ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. που εργάστηκαν ακούραστα και με χαμόγελο, θέλοντας για άλλη μια φορά να κάνουν πράξη την ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..