MY KTEO

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Η γιαγιά Μαρία Τζομπανάκη ανέβασε την πρώτη φωτό του νεογέννητου εγγονού της!


Η οικογένεια Αυγουστίδη θα θυμάται για πάντα τη χθεσινή ημέρα αφού ήρθε στον κόσμο το νέο της μέλος, ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, η Κατερίνα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος, γέννησε σήμερα ένα αγοράκι.

Την είδηση αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα η οποία μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Η ευτυχής γιαγιά, μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, η Μαρία Τζομπανάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του εγγονού της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα κάτι πολύ τρυφερό: "Μεγάλη βουτιά στην αγάπη ... Χωρίς επιστροφή".

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον σύζυγό της, ταξίδεψε στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά στον γιο της και τη νύφη της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού.

Μάλιστα είχε αποκαλύψει λίγο καιρό πριν: «Ήρθα το καλοκαίρι για να δω μία παράσταση, στην οποία θα έπαιζε, και πριν φύγω μου είπε για το παιδί. Έτσι, είπα ότι θα μείνω εδώ μέχρι να γεννηθεί το μωρό. Είπα θα μένω περισσότερο εδώ και μάλιστα θα μπορώ να συνεχίσω και τη δουλειά μου, που την άφησα με δύσκολο τρόπο».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ευτυχής γιαγιά:

gossip-tv.gr