MY KTEO

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Αλικάκη: Η βαθιά εξομολόγηση για τον Λαγούτη: «Συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα μεταξύ μας»


Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (23-04) η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς έχει καταφέρει να διατηρήσει την ισορροπία στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη μετά το χωρισμό τους.

Μέσα από μια βαθιά εξομολόγηση η ηθοποιός αποκάλυψε πως συνέβησαν πράγματα που τους πλήγωσαν, ωστόσο ο ένας τρέφει αγάπη για τον άλλον και αυτό είναι που ενώνει την οικογένεια τους.

«Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι. Παίζει ρόλο η εντιμότητα, να μην έχεις δηλαδή προσπαθήσει επίτηδες να πατήσεις τον άλλον κάτω. Αλλά κυρίως έχει να κάνει με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον εαυτό τους και από τον άλλον, να προχωρήσουν, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε και οι δύο να μπορέσουν ξανά να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον.

Αυτό συνέβη σταδιακά με εμάς . Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι” κι έχουμε περάσει στο “αγαπημένοι”. Το “πολιτισμένοι” είναι μια καλή βάση που πάντα την είχαμε. Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, δεν ξεχνάς τα καλά του άλλου. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος. Η αγάπη είναι πάνω από όλα.

Δεν ξέρω τι σκέφτονται τα παιδιά μου. Νομίζω δεν ασχολούνται καθόλου τι κάνω στη ζωή μου και χαίρομαι για αυτό. Δεν είναι δική τους δουλειά να ασχολούνται με την μαμά τους», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.


gossip-tv.gr