MY KTEO

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ευχαριστήριο Επιτροπής Αιμοδοσίας Διρφύων-Μεσσαπίων

 



Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν και συμμετείχαν στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία .Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που αιμοδότησαν κι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο , με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 190 περίπου μονάδες αίματος .



Η 11η Εθελοντικη Αιμοδοσία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη , 201 αιμοδότες προσήλθαν , με ιδιαίτερα ικανοποιητική την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων , η οποία μας  δίνει την ελπίδα για την συνέχιση του θεσμού της Αιμοδοσίας που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμα αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών .

Ευχαριστούμε και όσους προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα , αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν .

Είναι γεγονός πως αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης η επιβράβευση σε όλους και όλες που πρωτοστατούν και συμμετέχουν σε αυτή την ανεκτίμητη ,αναντικατάστατη κοινωνική προσφορά.

 

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του τόπου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγυης για το κοινωνικό σύνολο .

 

Στην κοινωνία του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων είναι φανερό πως πλέον αποτελεί μέρος της κουλτούρας του και γι ακόμη μια φορά γράφτηκε η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία γράμματα !!!

 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας ,χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια . Ακόμη μια φορά κατέβαλλαν  οτι ήταν δυνατό ώστε η διαδικασία να είναι ευχάριστη για τον κάθε αιμοδότη .

 

Το σημαντικότερο ...δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ τους και το χαμόγελο τους!!!

 

Γιατί τελικά ....είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε έναν αγώνα για μια καλή ζωή κι ακολουθήσαμε την καρδιά μας , που είναι ο θησαυρός μας!!!