MY KTEO

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε ανάμνηση της ημερομηνίας ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας. Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας βρίσκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι εμφανής η σπουδαιότητα της προσφοράς των εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, γιατρών, νοσηλευτών και όλων όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού SARS-CoV-2. Σε όλους αυτούς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη φροντίδα και τη νοσηλεία όλων των ασθενών και κυρίως όσων πάσχουν από την Covid-19.

Eυχαριστούμε το προσωπικό του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ), που όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Χαλκιδέων, διενεργώντας συνεχείς δειγματοληπτικούς ελέγχους, στηρίζοντας πρακτικά αλλά και συμβουλευτικά την προσπάθεια μας για τον περιορισμό των κρουσμάτων και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Οφείλουμε να τους βοηθάμε στο δύσκολο έργο τους.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας.