MY KTEO

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ο Φάνης Σπανός από τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού: Είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε με χαρά την ολοκλήρωση των εργασιών της Παράκαμψης Λουτρών Αιδηψού



Η Παράκαμψη Λουτρών Αιδηψού ήταν το πρώτο κομβικής σημασίας έργο της προηγούμενης θητείας μας στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. 

Συμβασιοποιήθηκε από τον Κώστα Μπακογιάννη και εμείς το δουλέψαμε για χρόνια, το “πονέσαμε” και παλέψαμε για να ξεπεράσουμε τεχνικά προβλήματα και άλλα εμπόδια, προκειμένου να ικανοποιήσουμε μια μακροχρόνια κυκλοφοριακή και κοινωνική ανάγκη των κατοίκων και των επισκεπτών της Βόρειας Εύβοιας.

Είμαστε σήμερα εδώ, μαζί με συνεργάτες και φίλους, για να ανακοινώσουμε με χαρά την ολοκλήρωση των εργασιών. Η παράκαμψη είναι ήδη λειτουργική και τις επόμενες μέρες θα μπουν τα… τελευταία λιθαράκια σε ένα οδικό έργο, το οποίο αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο οδικής ασφάλειας, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Ακόμη, επιβλέψαμε τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αιδηψού, την ανάδειξη του Ταύρου των Ωρεών, την κατασκευή της παράκαμψης Βουτά και το έργο αποκατάστασης οδικού δικτύου της επαρχιακής οδού στο τμήμα Ροβιές - Βουτά - Ιστιαία.

Το σημαντικότερο είναι ότι είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά τους κατοίκους της Αιδηψού και της Ιστιαίας που πραγματικά τους είχαμε πεθυμήσει.